Wil je het beste uit je fototoestel halen?

Bij mij kun je terecht als je begeleid wilt worden om met je bestaande apparatuur betere foto’s te maken en zo meer plezier in de fotografie te beleven. Heb je je altijd afgevraagd waarvoor al die knoppen op de camera dienen en of je daarmee betere foto’s kunt maken, neem dan contact met mij op. In een persoonlijke begeleiding kan ik je alles laten zien over deze instellingen op jouw camera en hoe je een betere beeldopbouw van je foto kunt krijgen.

canon_1000d_0972Heb je een uitgebreide camera?

Leer alles over de knoppen op je camera, diafragma, belichting, sluitertijd, scherpte – diepte, compositie, witbalans, ISO gevoeligheid. Hoe maak ik gebruik van een externe flitser zonder dat het uitziet als een flitsfoto? Voorbeelden hiervan vind je op deze site bij mijn foto’s van Andalusië. Is HDR-fotografie iets voor mij? Hoe maak ik panorama-foto’s. Fotografeer ik in RAW of JPG of beide? Dit allemaal in een individuele cursus in je eigen tempo.

Ben je al bedreven in een aantal aspecten, dan hoeven we die niet nog eens over te doen. Het is in je eigen tempo en met je eigen camera. Afhankelijk van je camera en je wensen kunnen we meer of minder diepgang kiezen. Als je iemand kent die op hetzelfde niveau zit en een vergelijkbare camera heeft, kun je de kosten delen. Vraag een offerte aan, geef aan wat jouw instapniveau is en wat je voorkeuren zijn.