Als je een eigen bedrijf hebt, weet je dat het bouwen van je eigen website veel geld heeft gekost. Maar ik kan, rekening houdend met jouw wensen, voor heel acceptabele kosten jouw website bouwen en onderhouden. En ik kan ook voor de fotografie zorgen.

Geïnteresseerd? Informeer naar de mogelijkheden. Kijk bij Contact en bel mij of vul het formulier in. Gegarandeerd succes!

REFERENTIE SITES

Wil je een voorbeeld zien? Ga dan naar de website van Krama.
Deze website is zodanig gebouwd dat de eigenaar nu een instructie heeft zodat ze zelf wijzigingen in de tekst kan aanpassen. Dus geen extra kosten meer voor klein onderhoud.

Een andere website die ik met heel veel plezier heb gemaakt is die van Poos Services BV. Hierbij kon ik mijn affiniteit met fotografie ook gebruiken door zijn producten te fotograferen. De eigenaar van dit bedrijf heeft net als ik SERVICE hoog in het vaandel staan.

Voor deze klant heb ik de bestaande website helemaal vernieuwd en aangepast naar de behoefte van de klant. Geheel in hun nieuwe huisstijl. Kijk maar eens bij de website van Systemhaus Maraite-Kratzenberg.

De klant heeft voldoende kennis in huis, zodat na een instructie de website geheel zelf onderhouden kan worden. Geen kosten meer.

Voor Hugo Zegers heb ik een website gemaakt die rustig en overzichtelijk moest zijn, precies zoals hijzelf is. Zijn klanten zullen beamen dat hij ook nog heel betrouwbaar is. Hugo’s website heet http://www.bouwmachineservice.nl/, neem gerust een kijkje.

Geïnteresseerd? Informeer naar de mogelijkheden. Kijk bij Contact en bel mij of vul het formulier in.